Sådan vælger du den bedste dyne

Hvis du er på udkig efter en ny dyne, vil du være glad for at vide, at dun stadig er det mest populære fyld til dyner. Du kan dog undre dig over, om du skal gå efter ned i stedet for bambus eller mikrofiber. Heldigvis er der masser af muligheder til rådighed. Her er nogle eksempler: Linenspa’s Bamboo Dyne, Silentnight’s Yours and Mine Dyne og Slumberdown’s Anti-Allergy 10.5 Tog Hypoallergenic Dyne.

Dun er det bedste fyld til en dyne

Når du køber en dyne, skal du tænke på fyldkraften. Fyldkraft er den mængde dun, der bruges til at fylde et bestemt rumfang. Jo højere fyldkraft, jo varmere dynen bliver, og jo lettere den bedste kugledyne i test er, jo bedre. Påfyldningskraften i en dundyne varierer fra 600 til 700, men en god tommelfingerregel er 600 eller mere CUIN.

Linenspa er lavet af mikrofiber

En Linenspa-dyne er lavet af slidstærk og åndbar mikrofiber og er både luksuriøs og alsidig. Det quiltede mikrofiberbetræk giver varmen fra gåsedun, men med den ekstra fordel at være allergivenlig. Den kan maskinvaskes, og den strækbare nederdel gør det muligt at passe til de fleste madrasdybder. For en allergivenlig fornemmelse tilbyder Linenspa en række farver og mønstre.

Silentnight’s din og min dyne er allergivenlig

Har du allergi? Vær ikke bekymret, denne Silentnight Yours og Mine Dyne er allergivenlig! Denne allergivenlige dyne er lavet med en behandling i både kabinet og fyld for at hjælpe dig med at sove komfortabelt. Dens allergivenlige hus og påfyldning er fantastisk til allergikere, der ikke kan sove godt i støvede, allergiske miljøer.

Slumberdowns antiallergi 10.5 togdyne er lavet af bambus

Denne dyne er allergivenlig og allergivenlig og vil reducere støvmider og andre allergener. Dynen kommer i konge-, dobbelt- og enkeltstørrelser. Dens Allergy UK Seal of Approval bekræfter, at den opfylder antiallergiske retningslinjer. Den kan maskinvaskes ved 40 grader, og leveres med 5 års garanti.

Hill House Home’s Buffy dynebetræk er lavet af hør hør hør

Buffy køledynebetræk fra Hill House Home er en ny tilføjelse til deres sengetøjskollektion. Dynebetræk er fremstillet af en bæredygtig eukalyptusbaseret fiber og er åndbart og bliver blødere for hver vask. Du kan sove køligere med dette dynebetræk, fordi det er naturligt støv- og midebestandigt. Og den har også plantebaserede lukkeknapper og indvendige hjørnebindere for en åndbar pasform.