Hvorfor shoppe på Singles Day?

Har du hørt om Singles Day? Dagen er ikke lige så kendt som flere andre handelsdage – her i Danmark vel og mærket. I flere andre lande er Singles Day blevet modtaget med åbne arme og har taget landene med storm. Det er der naturligvis nogle ret så fornuftige grunde til. En af dem er, at du kan spare en masse penge ved at foretage din shopping på Singles Day.

Hvad er Singles Day og hvornår er det?

Singles Day var i starten ikke tiltænkt som en handelsdag. Det var i stedet en dag, som unge universitetsstuderende i Kina begyndte at fejre, da der er rigtig mange singler i Kina. Der er meget fokus på parforhold og ægteskab i Kina, så her blev det en slags oprør at fejre sig selv som single. Der gik ikke lang tid før begivenheden spredte sig videre rundt i landet og senere hen rundt i verden.

Her har virksomhederne taget mærkedagen under vingerne som en handelsdag – de går jo ikke af vejen for en årsag til at lave et godt tilbud og få skudt nogle varer afsted. Det kommer naturligvis dig som forbruger til gode. Singles Day er altid den 11/11.

Det skyldes alene symbolikken i de enlige ettaller, der skal repræsentere singlen. Det er samtidig et meget praktisk tidspunkt på året, da du så småt kan begynde at købe lidt julegaver og spare penge herpå. Er du forælder og skal lave pakkekalender, så er det også en god mulighed for at være i god tid med det og samtidig spare penge på tingene. Se mere om Singles Day her.

Singles Day er ikke kun for singlerne – men der er masser af gode single-tilbud

Singles Day bugner både med tilbud til singler og til familier og folk i forhold, selvom dagen i princippet omhandler singlerne. I modsætning til andre handelsdage såsom Black Friday, så er der ofte et større udvalg af single-tilbud, eksempelvis tilbud til en rejse for én person eller anden oplevelse for én person, hvorimod der eksempelvis til Black Friday ofte er mere fokus på masse-tilbud.