Et billede af perfektion

Aldrig arbejde med børn eller dyr… lettere sagt end gjort, når du er en forælder. I de sidste par år har jeg prøvet mange gange at få det perfekte fotografi. Med et barn resulterer trial and error ofte i et billede, du er tilfreds med. Og med fremkomsten af digitalkameraet, dud fotos er en saga blot. Dog med tre børn, jeg har endelig indset det er ikke muligt at få et perfekt billede, selv med hjælp fra en professionel fotograf!

Jeg har for nylig hyret hjælp af sådan en mand for de yderst vigtige barnedåb fotos. Alle klædt og ser billedet af perfektion, min mand og jeg afsted med vores yndig lille skare i studiet!

Ved ankomsten tog vores ældste ovenpå med hans ældste, vores mellemste en bagud.

Barnet så besluttede han absolut skulle fodres! Som ammende mor var det ingen let opgave fortryde min ikke meget praktisk top helt bogstaveligt feed hans efterspørgsel! øjne afværget og en hastigt placerede teacloth sparet nogle rødmer, som vi alle ventede indtil barnet havde sin fylde.

Endelig, alle samlet, vi blev indvarslede ind i studiet, kun for vores ældste datter til at sætte på et display værdig til en to år gammel – og hun er seks! Temperament, flosser vi ventede, lokkede og opmuntrede hende til at handle sin alder!

Unødvendigt at sige sessionen løb ind i overarbejde, billederne blev skudt i hast og da vi forlod vi lovede aldrig at sætte os eller enhver fotograf gennem sådan en prøvelse igen!

De siger hver billede fortæller en historie. Vi fik vores billeder med bæven. Utrolig fotografen havde fanget nogle vidunderlige engleagtige øjeblikke – selv om vi stadig har nogle problemer med at tro børnene i billederne er vores. Måske erstattet nogle nye fotografiske Trylleri tvær vred lille folk med skinnende glad for Småfolk.

Men det skete, kan ingen af os ser på billederne uden at blive transporteret tilbage til stress på selve dagen.

Og så de smukke fotografier sygner hen bag på garderoben indtil et sådant tidspunkt som vi kan grine om situationen og vores egen naivitet som forældre. Vi troede, det ville være let…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.